Så är sista semesterdagen snart över. Imorgon börjar jobbet igen. Har inte haft så mycket ångest över det förut men så ringde de därifrån tidigare ikväll. Å naturligtvis får man inte göra det som är tänkt utan börja med en insidesdag, genast börjar man fundera över vilka patienter som finns där, vilka man kommer att jobba med o.s.v. 

Hade ju tänkt mig en mjukstart, där jag kunde läsa igenom journalerna i lugn och ro och planera för onsdagen då jag har disp.behjälplig tur..

Nej, det är som de säger..man ska inte tänka för mycket. 

Annars idag har jag ju faktiskt fått gjort lite; but there's plenty left to do.

Var solsken och fint hela dagen ända tills jag kom på att det började bli dags för min pw, då började regnet strila och har gjort så sedan dess. Men jag tog på mig min knallrosa regnjacka och gick, finns inget dåligt väder bara dåliga kläder! 

Men jag har inte så ont av regnet, inte när det är ljummet ute i vart fall  :-). Fick ju anledning att tända ljus och gosa ner mig i soffan under filten och med godingen på skype, hade vart bättre om det inte var på datorn, men man kan inte få allt. 

Nu är det ett helt år kvar till nästa semester; men jag hoppas på att man får möjlighet att smita iväg till solsken tidigare än augusti nästa år..

We will see. 

Tjaoo!