Hej hej! Snart dags att jobba igen. Har vart här i mer än en vecka nu, tänk vad tiden går fort! 

Har verkligen fått känna på hur det är att komma till ett nytt land och inte känna någon, inte förstå så mycket och tja känna sig rätt och slätt efterbliven.

De som sitter i Sverige och tycker att utlänningar får allt serverat borde testa på att gå i deras skor (dock har jag ju inte lämnat mitt land helt, och inte vart utsatt för krig). Tror det skulle täppa igen truten på dem ett tag iallafall. 

Men nu en vecka in i det hela känns det som att jag får lättare och lättare att hänga med i vad folk säger till mig. Jobbar ju på ett sjukhem och en demensavdelning så det har inte alltid varit det lättaste med kommunikation. 

Som tur är så är kroppsspråk och skratt detsamma i vilket land man än hamnar. 

Norrmän är verkligen annorlunda jämfört med oss svenskar; kan det ha att göra med att de inte jobbar lika länge? 

Mina dagturer går jag från 7.45 på morgonen till 15.15 och kväll går jag 15-22. Man har ingen rast direkt så, men man äter när man kan liksom. Och det funkar. Sverige borde ta efter faktiskt. 

Morsomt här i Haugesund iallafall, dock har jag inte tagit tag i att promenera än. Jobbar mest kvällar och är väldigt trött på morgonen, precis som hemma i Sverige :) . Tänka sig va? 

Hoppas allt är fint hemma och drick mjölk: Det smakar godt! 

Kramar!

Ps. Inte alls fel att se den här reklamen tuta förbi på TVn emellanåt ;) Ds.