Jaa, nu har det inte blivit av att skriva igen..Har nog för mycket dagböcker att skriva i, så det kommer inte in så mycket här.

I helgen var jag iallafall hemma i Sandhem, började på att packa lite..men fick ge upp ganska snabbt eftersom det liksom är svårt innan man har helt klart för sig vad som ska med.

Hur skönt vore det inte om man bara kunde slänga allt och köpa nytt?

Tirre hjälpte till med att packa in glas och sånt, riktigt proffs är hon på det får jag säga. Kan anlita henne fler gånger faktiskt. Sen umgicks jag med Lollo nästan hela lördagskvällen, skulle bara dricka lite té men det blev lite tjôt på det också. Mycket trevligt! 

Nu är man tillbaka i Nyköping och igår var det kvällsjobb, precis som idag. Var en helt hysterisk kväll igår så jag hoppas på en lite mer lagom kväll idag..

Men sån är vården; oförutsägbar.

På torsdag åker jag till Sandhem igen, har fyra dagarsledigt så då ska jag väl kunna hitta på lite där igen. Hade gärna lagt de dagarna på Norge och den dära Godingen, men det får bli när man hamnat på plats och fått ihop hemmet sitt..Tills dess har vi ju Skype iaf..

Såna här ska jag roa mig med bland annat..

Hej hopp i full galopp! 

Kram