Hejsan! 

It's been a while...Har tydligen haft mig en så kallad bloggpaus. Skrivandet ville sig helt enkelt inte bland allt annat i vinter/vårövergången. 

Men nu när sommaren och iallafall semestern snart är över så tänkte jag dock komma igång igen. Passar väl ypperligt att mjukstarta när man inte har några läsare kvar, för de få jag hade har väl sedan länge lämnat detta sjunkande skepp.

Nåja.

Jag har iallafall tänkt börja skriva igen. Dels för att jag ska genomföra något jag sedan ganska lång tid har tänkt att jag ska göra och dels för att jag helt enkelt vill.

Vad är det då jag ska göra? 

Joo..med tanke på att min käre far haft en hjärtinfarkt, två stroke och även har diabetes (förvärvad efter hjärtinfarkten) så har jag bestämt att nu ska de där överviktskilona försvinna och jag ska bli hälsosam(mare). 

Om man går efter BMI så har jag 13 kg för mycket att bära runt på, men om jag går på vad jag själv tror kommer kännas mest rätt så är det 10kg som ska av. Vi får väl se om det visar sig stämma, egentligen inte kg som är det viktigaste- det får gärna bli muskler istället och bättre kondition!

Detta ska jag lyckas med genom motion och förbättrade kostvanor, ingen bantning alltså- eller någon form av diet. Jag är inte typen som tror på sånt och skulle nog kapitalt misslyckas om jag gav mig på någon sådan. Dessutom tycker jag om mat alldeles för mycket för att börja plocka och sålla vad som är ok att äta och inte enligt den eller den dieten. Sunt förnuft och huvudmåltider samt mellanmål är det som ska råda! 

Förhoppningsvis ska detta funka även när jobbet börjar igen, ska ge mig den på det iallafall! 

Nej, nu är det sovdags om jag ska följa mat och sovklockan! 

Natti natti and welcome back to my blog if you are out there?

Puss!