Hej hej hallå! 

Nytt år och nya tag..får man väl uttrycka det så här i februari. Har hänt ganska mycket sen sist jag skrev..

Är inte längre i Norge och jobbar, men han jag gillar bor där så helt borta från kartan är inte Norge. :) 

Nu jobbar jag alltså i Nyköping och snart hoppas jag även på att ha flyttat hit.
 
Att bo på soffan hos föräldrarna i en tvåa är liksom inte särskilt optimalt. Var och tittade på lägenhet idag, den känns som ett ganska bra alternativ så på måndag tackar jag nog ja..men ska tänka på det i helgen också.

Min lägenhet blev uppsagd idag så förhoppningen är ju att bli av med den tidigare..annars blir det dubbla hyror i tre månader och det mina vänner är inte optimalt på en svensk sjuksköterskelön..Meeen, det får gå helt enkelt...man kanske blir lottovinnare eller nåt? 

Note to myself: Börja spela på lotto! 

Idag har jag förresten en jättefin kompis som fyller 30, dock bor hon i Ungern just nu men...hade hon vart här hade hon fått den största kramen man kan få! 

Kram Kristin!!!
Alltså denna fina och roliga tjej jag saknar idag! :)

Det var allt för nu, kommer kanske lite mer uppdateringar om man har tur :) 

Kram å hej!