Jaa, jobbet har startat igen. Mjukstartade med mina två dagar denna veckan, fick nytt schema. Some good and some bad. Får ta det med chefen när hon är på plats igen. Första jobbdagen slutade med en timmes övertid, bådar gott för hösten? 

Träningen har dock fått stryka på foten lite, har inte orkat helt enkelt. 

Det senaste annars är att jag invaderas av duvor. Kvällstid är det ett jäkla kuttrande och bråkande, de slåss så bara fjädrarna ryker! Igår kväll satte sig värsta mördarduvan och stirrade in från balkongen på mig, men han hann flyga iväg innan jag lyckades fota han och anmäla honom till polisen. 

Back till träning.

Idag kom ett paket som jag beställde i helgen, nämligen ett paket med Zumba-skivor och toning sticks. Jag tänkte jag skulle prova och eftersom man har det schema man har så är det inte någon mening att anmäla sig i någon grupp, särskilt inte som jag har svårt nog att komma iväg att träna. 

Provade Step-by-step ikväll, som är ett inledande pass för oss nybörjare. Och det passet lär jag få ta några gånger; har så jäkla svårt för koordination. Det var dock ganska kul och jag blev svettig trots att det bara var en introduktion. Höll ju på dock i 45minuter minst. 

Japp, så nu har jag inga ursäkter att ta till; väder och vind kommer inte ivägen för ett träningspass inomhus! 

Yippie! 

I övrigt idag har jag fått upp mina lampor i hallen och i köket och igår fick jag min fina förvarings/hyllmöbel till köket and oh how I love it! Den får mig att drömma om ett hus på landet, kanelbullar med mjölk och...ja, idyll helt enkelt. 

Imorrn blir det födelsedagskalas i Sandhem för min lilla Mysan och på söndag blir det födelsedagskalas i Jönköping för mitt lilla Ella-Bella-Bus-Barn! Skoj! <3

INTE duvorna på mitt balkongtak!

Tjingepling!