Hej hej! 

Skrev ett helt inlägg igår som tyvärr försvann. Handlade bland annat om korkflingor, födelsedagspresenter och trevligt möte med päronen här i Nyköping. 

Korkflingorna är en rolig historia så det måste berättas igen. 

I november var jag och Erika i Jönköping och festade i Tirres lägenhet och med vinångor och en kork tyckte vi det var kul att korken såg ut som flingor (vi var tvungna att få upp korken med en kniv), frukostflingor alltså. Så vi spexade till det och hällde korkflingorna i Tirres cornflakespaket.

Sen glömde vi bort det!

Tirre har sedan ätit av dessa flingor och varit råförbannad över att det var kork i dem, men inte sett sambandet med oss. 

Detta framkom alltså igår under vår bilfärd upp till Nyköping. Aldrig garvat så mycket som jag gjorde då, när jag själv kört bilen, folk som kördes om eller körde om måste trott det var något allvarligt fel på oss. 

Tirre tyckte det var ett sådär kul spex; fast nu i efterhand så skrattar hon åt det iallafall och hon åt inte upp flingorna heller så inga större men av detta! 

Jaa, med det sagt...vi har satt ribban högt för helgen, igår hade vi telefonkonferens också med den lilla damen i Stockholm och Wildkidz Riga är så att säga i full gång! 

Ha de fint härhemma in la Suede! 

Kram!