Om lite mer än en timme är det dags att bege sig; Nyköping och övernattning hos päronen först för mig, Erika och Tirre. 

Imorgon beger vi oss, tillsammans med Katarina den stora, mot destination Packad och Glad även kallat Balt weekend som alltså innebär en kryssning till Riga. 

Har hört sägas att det som händer i Riga stannar i Riga, men i Riga är vi ju inte så himla länge så om man missar det som händer då gör ju inget. 

Självklart kommer det komma en fullständig redogörelse för våra äventyr på väg till och på väg hem från Riga. 

Jag svär på att det blir så....with a few adjustments..

Jag hoppas på att ha fått med det jag behöver nu iallafall, man vet dock inte så noga med mig. Ibland tror jag till exempel att det är jättebra att få med i princip hela garderoben och sen visar det sig att det var fel. Den här gången kommer jag iallafall inte behöva köpa strumpor på taxfreen, det är ju alltid något! 

Här får ni en riktigt bra låt att lyssna på tills vi hörs igen!

Kram kram jättegammal gam?